Kůl...

Kůl...

Jak z plotu kůl, co v louce zbyl

Stojí sám, kde snad plot byl.

 

Každý kdo projde ho snad použil

nezmizel směr, a zůstal cíl.

 

Prokletí boha citem

To zůstalo tak cílem.

 

Aby dostal lidský cit

a s tím tak zkusil být. 

 

Dal ho, ať to zkusí 

ať trápí i "svou duši".

 

Pokud ji vůbec má 

A má?

 

£

Autor Protos1182, 25.10.2022
Přečteno 106x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí