Zrcadlo

Zrcadlo

Ty za zrcadlem světe, 

zlatá s fialovou kvete.

Kouzlo času nemá moc

magie rozbalí tu noc.

 

Podivné posuny všeho,  i času 

převrácenou touhu, i barev krásu.

 

Tajemné bubliny plné světů

 Inverzi a taky krásu.

Nádhera upletená z děsů,

svět barev v šedi. 

 

Tam

tam uprostřed dění, 

Tam magie příští ven.

Světů průniky,  oživlý sen.

 

Prostota strachu magie kout.

Pojď.

Pojď na vlnách spolu plout.

Najít magický spolu kout. 

 

£

Autor Protos1182, 26.10.2022
Přečteno 74x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se občas tak cítím.dekuji za tuto básničku

28.10.2022 04:31:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí