Maminka

Maminka

Anotace: Malé zamyšlení mezi matkou a synem.

Synku můj vím,
že je ti to trapný.
Mám strach když odjíždíš,
ve světě spousta nástrah bývá a mě to srdce trhá.

Je to víc jak půl roku,
pro mě celý život.
Jsi pro mě smysl,
směr i cíl a nevyčítám ti to.
Jsi osobnost,
která musí jít dál v pořádku se vrať mezi nás.

Maminky naše zůstaňte nám dál,
jste jediné,
kdo nás má rád.
Když se dáme na scestí vaše lano nás jistí.

Když se jednou oženíš i rodinu budeš mít,
jsem tu abych pomohla.
V srdci je místa dost pro nevěstu i vnoučata.
Zkušenosti mám,
radu ti dám i ráda pohlídám.
Protože jste moji andělé a já vás ráda mám.
Autor Hantec, 27.10.2022
Přečteno 91x
Tipy 10
Poslední tipující: Jarunka, Iva Husárková, šerý, CULIKATÁ, paradoxy, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tyto Tvé verše mi ,,mluví z Duše."
Děkuji Ti za ni.

04.01.2024 22:11:39 | Jarunka

Děkuji za tuto báseň. To je hezký ..Maminky zůstaňte nám dál.

10.02.2023 17:46:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí