přízemní, trapní, uspěchaní

přízemní, trapní, uspěchaní

Anotace: úvod do filmu o metaforách v mé hlavě. právě vytaženo ze šuplíku a staré víc než rok

vyskočili jsme z komixu
a nemůžeme zpátky,
všechno se zrychlilo
a dny jsou tak krátký,
vítejte, pánové,
v mém bezejmenném světě.

zaskleni mezi balkóny
čekáme, co se stane,
takže vítejte, pánové,
můj svět je malá manéž.

a v přízemí
hraje britský kytarista,
už nemáme čas na změny
a nehneme se z místa,
hnijeme nízko nad zemí
svůj krátký život v přízemí,
vítejte zpátky, pánové,
víte, jsem optimista.
Autor grygaruv atelier, 23.03.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Říkáš v té básni, že jsi optimista a je to z ní skutečně cítit. Líbí se mi, má něco do sebe =O)

23.03.2007 14:50:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí