Jako já...

Jako já...

Jen kos vyloudil pár smutných tónů,

co nevešly se do osnov.

Je teď trochu jako já,

mám hlavu plnou zvláštních slov,

pro která nikde není místo.

Mezitím venku padl mokrý déšť 

a v ulicích i na papíře

zůstalo prázdno, čisto,

co padlo smutným slovům za oběť...

 

#VeršeZeMě

Autor Adele B., 08.11.2022
Přečteno 92x
Tipy 4
Poslední tipující: Bufik, šerý, Caliéry, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi lyrické*

08.11.2022 20:50:48 | Caliéry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí