Povolávací rozkaz.

Povolávací rozkaz.

Nastal den,

kdy jsem byl donucen,

k mé nelibosti

a ke zlosti

zatlouci na vrata.

Vrata ne tak ledajaká,

za kterými drůbež kdáká,

ale vrata pekelná.

Ten příkaz přišel shora,

z nebeského dvora,

prý tam pro mě místo není,

nastoupit mám po setmění,

umytý a oholený,

makat budu na tři směny

za své hříchy snad sto let.

No, co vám budu vyprávět.

Dosti mě to vzalo,

to, co se mi stalo,

ale, vem to ďas,

no tak se vydám dobrovolně

peklu napospas.

Autor Kan, 09.11.2022
Přečteno 63x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Frr, mkinka, Marten, Floutkovskij
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké a má to děj

09.11.2022 17:07:59 | Vladislav

Díky za komentář.

09.11.2022 18:00:19 | Kan

...ještě že na peklo ani nebe nevěřím...;-)ale pěkně zpracovaný, pobavilo mě...

09.11.2022 16:08:40 | Marten

Díky za komentář.

09.11.2022 18:00:45 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí