Tisíc střípků

Tisíc střípků

V očích slzy se ji třpytí

V hlavě myšlenky víří na něho

Srdce v tisíc střípků se tříští

Přesto ví, že je jen jeho

Srdce vzal si, zranil hluboce,

Přesto v mysli vzpomínkou je

Duše vtiskla jí ho do srdce

A mysl ví, že stále jej miluje

Slzy z očí stékají

Už nestírá je více

 To nejsou oči, co pláčí

To srdce z hlouby roní jich tisíce

Čas pomůže, ty rány zhojí

Je mocný to čaroděj

Však nikdy nemizí ten pocit

Že střípek srdce ho stále miluje

Autor Aramgad, 17.11.2022
Přečteno 114x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, M.A.Rek, Psavec, mkinka, Tvbm, Stanislav32
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí .)

17.11.2022 18:26:34 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí