Nápoj Blíženců

Nápoj Blíženců

Anotace: Malování lásky 2022

Křišťálová koule dá růži
do rukou muži.
Ještě vteřinu.
Setiny příběhu.

Spisovatelka dá impuls do běhů.
V tom kroku dění
jsou slova naplněná.
Napětí není.

Jen slova pohody.
A slastné Ty.
Pramen vnitřní praví.
V přítomnosti jsme si drazí.

Báseň se líhne na jazyku
a padá slovo díků.

Miluješ obrazy,
fotografie.
A víno, co žije.

Jsi kráska bez přístroje.
Pamatuje, kdo Tě upije.
Líbáš v čáře naděje.
Autor mkinka, 24.11.2022
Přečteno 131x
Tipy 19
Poslední tipující: M.A.Rek, Bufik, Fialový metal, Iva Husárková, Stanislav32, Narragan, WWW, Kan, Frr, Tvbm, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí