Děkuji

Děkuji

Chce se mi brečet
Z radosti ječet
Že mohu řešit tyto blbosti
Někomu odpadává maso od kostí
A já si tady skučím
Zbytečně sebe, tebe, vás mučím
A přitom nemám proč
Po hlavě do života skoč
Protože jen když není zdraví
Tam cesty se zastaví
Děkuji ti za vše

Autor Poledne, 27.11.2022
Přečteno 136x
Tipy 4
Poslední tipující: Bufik, Iva Husárková, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí