*-*Ne,to ti neporadí

*-*Ne,to ti neporadí

Anotace: ~*~*~*~~*~*~*~

............................
Popelka z pohádky
nemá čas na hádky
co by jsi rád
na očích vidí ti
jenom věčné mládí
ti nedokáže dát.
Koho máš požádat
zeptáš se zrcadla?
Ne,to ti neporadí
ono ti ukáže
tvoji pravou tvář
tak nebuď smutný
a žít se snaž.

Že špatně vidíš...
jistě však poznáš
psa od kočky
tak proč se divíš...
sluch ti ještě slouží
pivečko ti chutná
tak poslouchej
a na milou Popelku
se usmívej
ať není smutná.

Ona dál s tebou žije
vždyť měla jenom tebe
jen tebe miluje
tak už ji tolik netrap.
Já už vím,teď povídá
tu moji milou ženu
víckrát samotnou
už nikam nepoženu
a na zahrádce natrhám
několik slunečnic
a rád ji budu mít
víc a víc a víc.

---------------------------
~~~~~~

Autor Květka Š., 01.12.2022
Přečteno 72x
Tipy 9
Poslední tipující: M.A.Rek, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Bufik, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

01.12.2022 14:45:29 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí