Bublinkové suché pranie

Bublinkové suché pranie

Virtuálne
plaťme dane,
po koberci
tlačme sane.
Bublinkové
suché pranie,
Dospelácke,
detské hranie.

Po závetrý
vietor prahne,
pod oprátku
vrah si ľahne.
Vlci chytia
ovčie kiahne,
ovca k vlkom
mladé tiahne.

Votrelcove
nežné liahne.
Upírom sa
komár vyhne?
Diamaty
ťažia v bahne,
bahno na to
suché pranie?

Pokazí to,
na čo siahne,
do ruky mu
skalpel, či nie?
Na Zemi sa
čas už sunie,
čo z toho pre
nás vyplynie?
Autor RoTa, 03.12.2022
Přečteno 64x
Tipy 4
Poslední tipující: Stanislav32, Vivien, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí