List

List

 

 

 

                    LIST 

 

 

 Novoročný záväzok 

 napísať ti čím skôr list,  

 kazí v práci úväzok, 

 svedomie ma začne hrýzť.

 

 Mesiac čakáš odpoveď, 

 tá však stále nechodí, 

 problém rieši výpoveď, 

 šéf ma z práce vyhodí.

 

 Hneď si nájdem hodinu, 

 by som splnil dávny sľub, 

 listom zdravím rodinu, 

 prajem všetkým božský kľud.

 

 Začnem pekne zdvorilo, 

 opýtam sa na zdravie, 

 by sa členom darilo, 

 vzájomný vzťah vyzdravie.

 

 Zopár riadkov o sebe 

 do textu hneď pripojím, 

 že novú stránku na webe 

 čoskoro už zapojím.

 

 Úspechom sa pochválim, 

 predsa sa mi celkom darí, 

 novú známosť vychválim, 

 veď nie som ešte taký starý.

 

 O prežitých radostiach, 

 čo som zažil toho roku, 

 aj o vážnych starostiach, 

 keď ma pichlo v pravom boku.

 

 O prázdninách na mori, 

 spoznávajúc celý svet, 

 so známosťou v zámorí 

 opeknel som ako kvet.

 

 Zopár fotiek pripojím 

 z prekrásneho pobytu, 

 lietania sa nebojím, 

 inú fóbiu ukrytú.

 

 Nevynechám múdry tip 

 na zlepšenie života, 

 pridám jeden dobrý vtip, 

 čitateľ sa chichotá.

 

 Aj koncertný zážitok 

 obľúbenej skupiny, 

 veľkolepý pôžitok 

 v deň, keď slávim meniny.

 

 Rozlúčim sa pomaly, 

 pošlem ešte v písme pusu, 

 sľub by sme si volali, 

 splniť ho je vecou vkusu.

 

 

Autor Peter35, 04.12.2022
Přečteno 75x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí