Klec

Klec

Anotace: ...

Přišel mi lístek poštou
Že ti chybím
Že ti stále plním sny
A jestli se nechceme potkat
Na rohu u sámošky
Tak jako tenkrát
Když padala naše hvězda
A my se třásli štěstím
S bosejma nohama ošlapávali
Tu lehce křehkou půdu
Plnou lásky a samým vzrušením
Jsme zapomněli měřit čas
Píšeš že to přeci nemohlo skončit
Protože jsme chtěli pouštět do světa
Draky štěstí
Kterých jsme měli plnou skříň
Jenže pak přišel podzim
A strach
Že to nezvládneme
Bez masek a klišé
Ztratil ses mi v první sněhové vločce
Za oknem rampouch
A klec s otevřenými dvířky
Kudy se vytratil sen
Pro který jsme chtěli žít
Přišel mi lístek poštou
Že si mě přeješ
Že po mně toužíš
A přeci
A přeci
Autor Alci, 04.12.2022
Přečteno 148x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Jan Kacíř, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, mkinka, Caliéry, Danger
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi .)

04.12.2022 22:04:50 | Constantine

Opravdová upřímnost z jizveného srdce.

04.12.2022 19:05:05 | mkinka

A přeci ... konec bolí

04.12.2022 18:16:41 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí