*-*A spadla

*-*A spadla

Anotace: ~~~~~~*-*~~~~~~

~~~~~~
Měsíc září v modrém nebi
jen tak si sedí na špičkách borovic
měsíční třpyt pak lije víc a víc
na vodní hladinu té řeky v údolí.

A bílý racek teď letí nad lesy
ztratil snad druhy?Někde, kdesi
ne,racek to není sám nikdy nelítá
to padá hvězda a spadla do žita.

Měsíc je smutný že ztratil svoji milou
tu hvězdu hvězd prý lásku roztomilou
teď temný mrak zakryje smutnou tvář
to aby sám Měsíc i jinde viděl zář.

Na smutný měsíc teď mrká sličná hvězda
tak se trochu usměj né,to se ti nezdá
za tu co spadla do žita už dávno jiná září
kdy se s tebou setká?
To prý máš ve svém kalendáři…

~~~~~~~

......................

Autor Květka Š., 09.12.2022
Přečteno 87x
Tipy 17
Poslední tipující: Frr, jenommarie, Stanislav32, Kan, Iva Husárková, CULIKATÁ, Sonador, mkinka, Vivien, šerý, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj bezbřehý svět fantazie je krásný milá Květuško *;)

10.12.2022 23:30:26 | jenommarie

Hezoučké a krásný obrázek Květí.

09.12.2022 18:23:07 | CULIKATÁ

ta je hezoučká*

09.12.2022 17:18:28 | Sonador

Jé.

09.12.2022 16:03:33 | mkinka

* :-)

09.12.2022 15:51:53 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí