Smíření...

Smíření...

Napsaná slova, v nich řečeno vše. 

Jak den je zas a znova, noc stabilní je sen.

Co v hlavě dávno hlodá,  složité říct to může být.

Však napsat to má za to, že uvnitř zvláštní klid.

 

Vím, že víš,  to opravdu vím

tak s Tebou se o to podělím. 

Mysl zbloudilá,  únavou zmožená

Do vět duše písmena skládala. 

 

Upřímně to víš 

je se mnou to kříž .

Snad jednou duše má

mysl mou pochopíš.

 

~☆~

Autor Protos1182, 10.12.2022
Přečteno 97x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, Psavec, Fialový metal, Vivien, Frr, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smíření..uvnitř sebe..otevře mnohé dveře *

10.12.2022 23:23:17 | jenommarie

Je to krásný rým Marie :0)

11.12.2022 00:36:55 | Protos1182

:);)

12.12.2022 21:15:07 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí