Potkal potkan potkana

Potkal potkan potkana

Potkal potkan Zemana,
deset let je za náma.
Kam pak pane Zemane?
Snad se vám nic nestane.

Potkal Zeman potkana,
potkan chlastal od rána.
Pozor pane potkane,
cukrovka vás dostane.

A potkal Zeman Mynáře,
Nejedlého lychváře.
Kam pak pane Mynáři,
v Rusku se nám nedaří.

A potkal Mynář Zemana,
co máte za nechtama?
Víte pane Mynáři,
co Nejedlý vynáší?

Potkal Putin Zemana,
mazal fotky do rána.
Milej pane Zemane,
můj portrét vám přistane.

Potkal Zeman Putina,
ty prej svině líná,
válku ste blať chtěli,
teď jsme oba v prdeli.
Autor RoTa, 12.12.2022
Přečteno 92x
Tipy 3
Poslední tipující: Stanislav32, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...legrácky na mocnáře jsou tady od začátku lidstva...;-)žádný smazání lidovej humor nezmění...

12.12.2022 16:55:58 | Marten

;-)

12.12.2022 17:01:30 | RoTa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí