*-*Dnešní ráno

*-*Dnešní ráno

Anotace: ***~Zamrzlíci~***

.......................
~~~~~~~
Dnešní ráno
se vzbudili zamrzlíci
auta hned tancují
polku i rokenrol po silnici
moc práce pak měli
sypači co solí
aby auta do sebe nebouraly
aby si laky neodřely
aby nesjely ze silnic do polí
toho se všichni báli,
i vy,lidičky,pozor si dávejte
chodníky taky sypejte
ono to klouzání po chodníku
taky někdy dost bolí
i když děcka z klouzaček
radost mají
na tom ledu dovádějí...
no prostě my víme,zima je zima
vrabci se hřejí u komína.
Kočky a kocouři
do klubíčka u topení
jsou schoulení.

A když mrznou uši i ruce
zahřeje tě čepka,šála,rukavice.
Jak ale předpoví meteorolog
zahřeje tě trochu slunce
nebo taky grog.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 13.12.2022
Přečteno 101x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Sonador, jenommarie, šerý, Vivien, kozorožka, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný zrovna včera jsem uklouzla na náledí :D

14.12.2022 07:52:55 | Marry31

Nezmrzneme nezmrznem
zabalíme nohy ruce
hřát se budem v jednom kuse**:)

13.12.2022 21:51:30 | jenommarie

Květuška umí.

13.12.2022 15:10:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí