Trocha nostalgie.

Trocha nostalgie.

Hrdlička

sedí na parapetu a čeká.

Hrdliččin hlas

ozve se v nás

s pohledem do daleka.

 

Kolik

už prošlo jar životem mým ?

Já lásek měl,

co jen jsem chtěl,

zůstal mi po nich jen dým.

 

Vzpomínky

velmi často zaútočí.

Tu pátrám v hlavě

naléhavě…

sejde z mysli, když sejde s očí.

Autor Kan, 19.12.2022
Přečteno 75x
Tipy 16
Poslední tipující: Nazarian, Tvbm, Caliéry, Stanislav32, Marry31, Psavec, Marten, Fialový metal, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ono nemusí sejít, ale jen někam hluboko zapadnout a malér je nasnadě.

19.12.2022 14:22:23 | Kan

Krásné i když u mě poslední řádek neplatí možná bohužel

19.12.2022 13:34:05 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí