Koleda

Koleda

Vianoce, Vianoce
už sú tu zas,
koledy spievame,
prišiel ich čas.
Vianoce, Vianoce
žijú zas v nás,
osvetlí Betlehem
tej hviezdy jas.

Spasiteľ prišiel k nám,
Jezuliatko,
v jasličkách na slame
spinká sladko.
Anjeli spievajú,
Boh na krátko,
posvietil hviezdou
na to dieťatko.

Mária a Jozef
aj valasy,
kozliatka, ovečky
poklakli si.
Nezažil svet ešte
väčšej krásy,
veď dožili sme sa
božej spásy.

To dieťa je naše
vykúpenie.
Ježiško učí nás
odpustenie.
Vďaka Ti Bože za
syna, čo vie,
Ježiško vďaka Ti,
že Ty…my nie.
Autor RoTa, 23.12.2022
Přečteno 64x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Fractura cordis aperta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí