V hloubi samotná

V hloubi samotná

Anotace: ...

V hloubi duše ukrytá,
napovrch z pocitů tvých,
vevnitř jako zabitá,
trápí tě jeden z problemů zlých.
Samota tě užírá,
v srdci žádný svit,
cesta se ti zavírá,
napovrch pouhý klid.
Neslyšíš, nevidíš, jsi zamilovaná,
ale láska říka,ty nejsi zvaná.
Ty teď budeš trpět,
budeš dobu sama,
lásku nepoznáš,
hold budoucnost je dána,
Až časem, osud se smiluje,
dá ti někoho, kdo tě miluje.
Někoho kdo bude tě mít rád,
láskou, štěstím bude tě hřát.
Autor Woski, 24.03.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí