cesta života

cesta života

Anotace: ...

Po cestě životem,
teď kráčí celý svět,
někdy chceme minulost, chceme ji zpět..
Dozadu se nevracej,
nezkoušej se vrátit,
vzpomínky tě zavalej,
všechno špatný zkus zvrátit.
Ta cesta není pohodlná,
není to bez problémů dráha,
nepatři mezi ty, co ti kryjí záda.
Někdy kamínek se objeví,
někdy velký balvan,
celý život zamění,
problémů máš nával.
Nesnaž se ho překročit,
jen někde sežeň sílu,
nesnaž se ani zatočit,
ovšem, nehledej další díru.
Ber život tak jak ti ho někdo dal,
nenech nikoho, aby ti ho vzal.
Musíš ten balvan vzít,
pilňe na tom dřít.
Pak to příjde, bude líp,
z poháru štěstí budeš zase pít.,
Příjde láska, příjde někdo,
vše bude tak, jak by MĚLO.
Autor Woski, 24.03.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přijde někdo, zraní a odejde...

24.03.2007 22:11:00 | Renatka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí