Bezdomovcova píseň

Bezdomovcova píseň

Anotace: o člověku, jenž touží být bezdomovcem. Je to ale text na píseň Last Xmas. Pokud chcete karaoke, můžete mi napsat na icq či mail.

(předmluva v 1.předehře) : Tak moc by sis přál spát pod oblohou , jen tak na zemi, a bezdomovcem být, ale teď
chceš o tom jenom snít, ach, nemůžeš chtít víc, bohužel to víš... Bezdomovec...

Toužíš velmi po odpadkách,
chceš mít vlasy v mastných patkách.
Krásný pocit jak přerostlá lež,
když celou noc s košem promiluješ.

Vem si oblek jen z popelnice,
vyžebrej si koruny, mince.
Chceš bydleti v hnízdě ptáčků,
na to jsi velký, můj chudáčku.

Už sis na skládce hrál,
od dětství ses čistoty jenom bál,
tak mi řekni,
chceš tam žít navždy,
šťastným budeš
až zacpeš si nozdry.
Bezdomovec...
to je to povolání,
kvůli kterému řekneš,
„Špíno, miluji Tě,“
větou záludnou,
mokrých slz hodnou,
plivat sliz při tomhle
by si nikdy nechtěl.

Chtěl bys mít teritorium,
kde by sis vzal opium.
Myslím tím tulipány,
pak si začneš k sobě tulit pány.

Je lehké vymyslet životní sen,
zabydlený lid versus „houmeles men“.
Ten tak krásně na dálku voní,
cítí ho i chobot sloní.
oooo, jééé...

Žlutá, modrá nebo zelená,
barvy popelnic, chvíle sdílená,
to pro tebe tak moc znamená,
dáš si prošlý špek či kolena vařená.
„Čau, lásko moje, to jsem přec já.
Houmelesáček, kůže špinavá.
hůůů, jéééé.
Nyní popelnice ve vás budu bydlet já...

Měním názor minulý,
že budu spinkat pod alejí.
Půjdu do popelniček,
lepší být v modrý než u skleniček.

Už se těším až ve vás budu,
super bydlení lepší než-li v sudu.
Snad mi lidé tam nejen vhodí,
krabice a karton od fazolí.

Jestli jsi teď šťastný člověk,
dlužíš osudu obrovský vděk.
Chceš být pan Bezdomovec?
Vonných odpadků budeš lovec!

Života si užívej,
na nešťastné se nedívej.
Stejně ti nezávidí,
je velké procento těchto lidí.
Autor svacinka.A, 24.03.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co to je za sračku? ani jako píseň to není dobré, natož báseň, chtěl bych vidět to hovado, který by na todle složilo hudbu, ale neuvidím, protože se žádný nenajde!!

26.03.2007 21:04:00 | Marcus Aurelius

to já bych to do evropy2 nedával poněvadž pokud mají v evropě2 zdravý rozum tak to vysmějou

25.03.2007 11:19:00 | Jsem ten kdo jsem

Nejdříve to byl text do soutěže na Evropě2, ale pak mne napadlo, že ho vlastně mohu dát sem.

24.03.2007 18:12:00 | svacinka.A

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí