Maluji vílu

Maluji vílu

Anotace: Barevnost života 2023

Dívám se do noci
a odevzdám tíhu
i sbírám poslední slinu,
než ulehnu,
ještě maluji vílu,
protože žije a zpívá.

Je energická, i když bledá.
Sama závoj zvedá,
aby zalétla
a omyla bolavá záda.
Tradá i noc si píská
v rytmu vinobraní.
Všem krásné spaní.
Autor mkinka, 16.01.2023
Přečteno 75x
Tipy 19
Poslední tipující: Fialový metal, kozorožka, Iva Husárková, Caliéry, Frr, Stanislav32, Psavec, Bufik, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí