V prostoru mraků

V prostoru mraků

Anotace: ...

V prostoru mraků slzy se ztrácejí
zpívají píseň svou-píseň o Naději
jako by nechtěly být nikým viděny
jsou moje slzy v jemný déšť změněny
 
Až jednou zkropí zem
i na Tvou tvář dopadnou
zdalipak uslyšíš zprávu mou
                                        vodou Ti poslanou?
 
Hledám Tě, volám Tě…kdepak Tvé ruce vlastně jsou?
 
V prostoru mraků odpověď najdu svou?
 
Může jít o kreativní obsah obloha
 
 
 
 
 
Autor JSJ, 24.01.2023
Přečteno 114x
Tipy 14
Poslední tipující: jondys, jenommarie, Kan, šerý, Marten, Fialový metal, Tvbm, Sonador, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí