Ne(s)dělitelná

Ne(s)dělitelná

Jednoho mrazivého jitra
řeklas mi: 'Jdu do svého nitra.
V něm zkusím odpovědi najít,
jak moc je správné city tajit.'
No ty jsi teda chytrá...
.
Pak jedné prosincové středy,
když mezi námi tály ledy,
přihnal se vítr od severu,
zmrazil i kapku v teploměru
a já tě viděl naposledy.
.
Teď tady dumám nad osudem.
Sami jsme byli, jsme i budem.
Ať spolu, nebo rozděleni,
vždy jsme jen zbytky po dělení
nadějí lichých v světě sudém.
Autor TRlVlUS, 25.01.2023
Přečteno 108x
Tipy 22
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Jeněcovevzduchukrásného, šerý, Fialový metal, Kan, Marry31, Sonador, kozorožka, Fractura cordis aperta, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky :)

25.01.2023 21:07:00 | TRlVlUS

Skvělé k zamyšlení, ráda jsem četla

25.01.2023 10:14:43 | Marry31

ty seš jistota... moc dobré*

25.01.2023 08:59:51 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí