Kouř z cigaret

Kouř z cigaret

Přerývaný dech
Kolem hlavy kouř z cigaret
Divoká spletitost budoucnosti
Jež nikdo z nás nemá dosytosti
Žít tady a teď.
V mocnosti opomění světla
Pro nás již budoucího světa

Hmota jež kolem rozplývá se
divotvorné tvary divných hmot
Jako sloučeniny splývajici v svět
Lítá kolem hlavy můj kouř z cigaret

Ta nekonečná bíla struktura
Mizí v minutě přítomnosti
A Nikdo
Nikdo z nás ji nemá do sytosti
Bezcílné bloudění tam a zpět
Lítá kolem hlavy náš kouř z cigaret

Prazdnota temnoty světlo světa
Jež probouzí myšlenky hned
Zamotá hlavu omámí tě
Nezbyde víc než jen přerývaný dech
To protoze tě zabijí tvůj kouř z cigaret
Autor janet_desp, 31.01.2023
Přečteno 109x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Fil, Psavec
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nikdy nekourila,ale báseň jsem si ráda přečetla

04.02.2023 23:39:08 | mkinka

to mě velmi těší:)

05.02.2023 09:37:06 | janet_desp

Rádo se stalo.

25.02.2023 18:53:29 | mkinka

Pěkně zamotaný kouř, co vychází z nás, kéž by jen ze šrotování mozkových závitů .)

01.02.2023 16:32:53 | Constantine

Kež bychom měli sílu nechat kouř rozplynout, cigaretu upustit a vzduchu se nadechnout.

04.02.2023 08:32:57 | janet_desp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí