*-*Zapípal ji...sýkorko

*-*Zapípal ji...sýkorko

Anotace: ***---***---***

.....................

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
Na strom zaletěl si kos
jako všichni létal bos,
teď zaslechl sýkorku
jak si zpívá na dvorku.
Zapípal ji...sýkorko
na dvorku tam je horko,
zaleť za mnou trochu výš
mám tu chládek ty to víš.

Pak švitořit začali
další se k nim přidali,
přiletěli tam i vrabci
ti jsou pro každou legraci.
Co našli hned zbaštili
bříška se jim plnili,
někde pejsek zaštěkal
všechny ptáčky vylekal.

Ti zůstali mezi listy
tam si je i vrabec jistý
dole pořád štěká pes
mít tak křídla tak se vznes.
Tlapkami by zamával
ocáskem by směr si dal
potom štěkne,byl bych cvok
já jsem hafan,hop a skok…

.........................
~~~*~~~

Autor Květka Š., 06.02.2023
Přečteno 86x
Tipy 22
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, šerý, CULIKATÁ, Tvbm, Helen Mum, Stanislav32, Psavec, mkinka, Snacek, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super, povedla se moc! nejen sýkorkám a pejskům pro radost:)*

09.02.2023 12:11:34 | Sonador

Směvná a k radosti pohlazení*

06.02.2023 22:40:14 | šerý

...děkuji

07.02.2023 15:32:16 | Květka Š.

hezké

06.02.2023 19:13:54 | Stanislav32

:-)...děkuji

07.02.2023 15:34:09 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí