Malinká s velkým srdcem

Malinká s velkým srdcem

Anotace: nekdy staci rict malo...dekuju:)

Usměvavá, jak na jaře květ,
řekne ti hezkých pár vět,
malinká, že vidět není,
třeba se to někdy změní.
já ji vidím, já ji znám,
srdičko jak velký pán.
je-li potřeba, ona pomůže,
žádný že teď nemůže.
Je to ta, co ji mám tak ráda,
co mi híidá záda.
díky za to, žes mi byla dána.
díky že tě mám,
díky za to, že tě znám...
Autor Woski, 25.03.2007
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí