Terra incognita

Terra incognita

Do mojí staré mapy ztrát
přidávám další napínáček.
Prošel jsem jí snad tisíckrát
a musel svoje kroky stáčet.
.
Často jsem obětoval cíl,
nouzově přistál bez motoru.
Jindy mě orkán vychýlil
ven z letového koridoru.
.
Osud mě táhne kdo ví za čím.
Tak daleko mě nikdy nedones.
V místech, kde z posledních sil stačím,
stojí tu psáno: 'Hic Sunt Leones'.
Autor TRlVlUS, 17.02.2023
Přečteno 98x
Tipy 11
Poslední tipující: kozorožka, Iva Husárková, šerý, Psavec, Sonador, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí