Postní

Postní

Vyznávám všechna svá přestoupení
a z těch mých nejtěžších k Tobě se kaji.
To co mi duši mou cestou mění,
stěží mě jakkoliv přiblíží k ráji.
.
Do vlasů sypu si popela hrst
a přitom nechápu účel mých strastí.
Na nebi tyčí se zdvižený prst
a uvnitř hrudi mi podivně chrastí.
.
Čtyřicet nocí a čtyřicet dní
nitro své prohledám a láskou protkám.
A až ten poslední se rozední,
na cestě do Emauz třeba Tě potkám. 
Autor TRlVlUS, 23.02.2023
Přečteno 161x
Tipy 12
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Fialový metal, Kan, kozorožka, Sonador, mkinka, Bufik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky :)

23.02.2023 21:53:53 | TRlVlUS

Čtyřlístek v duši malý mám
k básni tvé ho přikládám
Kéž se s ním tvé duši poštěstí
navrátit se ke štěstí

23.02.2023 17:21:24 | kozorožka

krásné... děkuji*

23.02.2023 06:04:46 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí