nahlodáš mě

nahlodáš mě

nahlodáš mě
jen tak namátkou
přikováš ke slovu
jež se točí jak v oprátce
tělo tě napadá
napomíná a dotuje
k činům jež předejdou zhroucení světa
života, stromu, kamery, slona, vědy
tak tvoříš své věty
jež se točí jak v oprátce
utahují šroub nevinné pošetilosti
z výchovy, tradice, počestnosti
nebudeš přitakat všednosti
jen z houštin vypustíš zvědy
mnohosti svého mmm-nad-já
vykřesáš jiskru předností
kterak se zablýskneš bytosti nejvyšší
přehlušíš sokoly vlny i pobřeží
bohu se zalíbíš jen na druhém konci oprátky
ani hovno, ani zvratky
ani seno ani kvas
pouhá voda jež se prostým slovem změní v prvotřídní chlast
Autor khalim lamshi, 23.02.2023
Přečteno 93x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, paradoxy, Bufik, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí