Svět

Svět

Anotace: Kam se řítí dnešní svet??do pekel...možná ještě dááál....

Roztříštěný svět , do krabičky od sirek poskládám
Pohledem plným bolesti a štěstí co postrádám
Kam se poděly ty časy , kdy člověk ještě žil?

Kdy lidské oko krásu mohlo nejen vidět...
Cožpak je to trest ? ale kdo má se stydět?
Že poslal zkázu nejen na sebe,ale i na nevinne

A existuje vůbec nevina??Ptám se tiše
Rána, křik, konec , v dějinách se píše
Ale po nás už nezbyde ani stránka..
Autor llussinka, 25.03.2007
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí