Meziplanetární kontakty

Meziplanetární kontakty

Anotace: ...

Klepu se
pod vlhkostí
slz
stékajících
po tvářích
hnus kolem
ve mě
ve vás
moc divoký
i na mě
kde se to stalo
chci zpátky
včerejší
pohodu
pohodu
po třech brčkách
s těma co
lítají
po stejný oběžnici
nebo tu předvčerejší
po tobě
který se
nebojíš
poznat
žádnou
z mých tváří
ani tu
ze který by se
mohlo udělat
jiným lidem
na blití
asi že
se nebojíš
skoro
ničeho
ty víš
o čem to je
ty víš
o hrdosti
a loajalitě
ale
mezitím
došlo
k moc
meziplanetárním
kontaktům
takže tak
člověk vidí
že ztrácí
maziplanetárními
kontakty čas
až když se
intenzivně
sráží
s těma co lítají
na stejný oběžnici
a nemusí
si na nic hrát
a když
narazí
na někoho
ze stejný planety
je těžký
smířit se
s těma
co lítají
po jiných
drahách
co chtějí
vidět
jen tu tvář
co se jim líbí
tu co je
beztak
často
jen maska
aby se
necítli
moc mizerně
je to tak...
ubohý,zbytečný
až je z toho
na blití
Autor Melfëa, 25.03.2007
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...líbí se mi pro svou /tvou/ otevřenost ...

26.03.2007 11:34:00 | WhiteSkull

věčný rebel:)

26.03.2007 10:43:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí