Konec

Konec

Anotace: ...

Svět zdá se být skvělým místem pro život
však rodíš se s pláčem a s ním i odcházíš
na onen svět do země stínů
za mořem bez vln co slzami naplníš
až přijde konec všech tvých dnů
a na lodi mrtvých s převozníkem pak musíš plout
tam kde vítr ti do zad už nebude dout
jen tma šero noc a nic
od smrti nečekej víc
když zády otočíš se k životu

Tvé tělo pak bez ducha dřív tak živé
do země uložili a nad něj kámen
směšná to fraška plná slz
pár slov a nakonec pak zaznělo amen
pláč a žal hlasy těch co znal jsi dříve
na dřevěnou rakev pak dopadl ti trs
bílé květy s nimi růže a hlína
společnice mrtvých před i po tobě
co naposled spočine ti na hrobě
jediná která nezapomíná
Autor pax.deora, 26.03.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí