Tobě /mně/

Tobě /mně/

Anotace: ....snad jen přání....

Chceš-li mi porozumět,
musíš poznat jak chutná bolest,
v konečcích prstů, jak brní strach,
jak zesmutní duše, když narazí na lest,
srdce jak tluče na poplach.

Chceš-li mne pochopit,
váhu slov měl bys znát
a také tíhu mezi slovy,
mlčení měl bys umět naslouchat,
mnohdy ti více poví.

Chceš-li mi ruku dát,
že padám měl bys rozpoznat,
měl bys mít cit pro sílu mou i slabost,
rozeznat beze slov smutek i radost,
vnímat můj den i mou noc,
abys hned uslyšel
mé skryté volání o pomoc.
Autor Heda, 27.03.2005
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí