Chtěl bych

Chtěl bych

Chtěl bych se vykřičet ze svých pocitů,

jenže hlas mi náhle schází,

chtěl bych rozbít tu těžkou ulitu

a opět slyšet pár něžných frází.

 

Chtěl bych rozběhnou se ti v ústrety,

ale kroky náhle těžknou ,

když v dáli ztrácejí se naše siluety

a svojí dlaň mám opět prázdnou.

 

Chtěl bych toho mnohem víc,

jenže čas nelze vzít zpátky,

chtěl bych opět hladit tvoji líc,

vždyť život je tak příliš krátký.

Autor Jdarks, 21.03.2023
Přečteno 101x
Tipy 10
Poslední tipující: Koala, jenommarie, Sonador, Frr, Stanislav32, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano je..čím dál víc.
Ale nepřestávej chtít*

snad s jarem..TI přijde
do cesty i něha
a věř..že nic nekončí.

22.03.2023 11:19:43 | jenommarie

Všechno je těžké.

21.03.2023 18:32:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí