Vítr

Vítr

Anotace: Musela jsem se vypsat, není to asi nic moc, ale tak posuďte sami:-)

Jsem peříčko
a Ty jsi vítr

Jsem peříčko
malé a bezbranné
A Ty vítr
co osudu svému vládne

Silou víříš
nezkrotně a divoce
Na rukou svých mě vznášíš
však vůbec o mě nevíš

Házíš mě zleva do prava
znova a znova
K obloze mě vynášíš
a v okamžiku na zem zpět vrháš.

Nemohu se bránit Tvé vůli
o proti Tobě jsem nic
nenavidím Tě za tvé kruté hraní
a nespoutaný skučivý smích

Bránit bych se chtělo
bez Tebe zkusit žít
však vím
že na zemi bych skončilo
a z nebe už nevidělo zhola nic
Autor Ishtar, 26.03.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pod tím větrem jsem si představil osud!!! Moc zajímavé

24.08.2007 22:55:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí