*-***Ještě v plenkách

*-***Ještě v plenkách

Anotace: ~~~~~~~~~~

...................

~~~~~~~~

I včely už koukají
kde co kvete
slunce už svítí
tak nespěte
jaro je sice

ještě v
plenkách
a malé pupence

vzdychnou si ách...

mravenec se také
rozkoukává
a svým kámošům
nožkou mává
berušky se ještě
trochu bojí
prý omrzliny
se těžce hojí...

pak všichni broučci
vylezou ven
vždyť dobře vědí
je jarní den
louka se taky už
mírně barví
mrňavé lístečky
se zelenají...

...........................
~~~~~~~

Autor Květka Š., 04.04.2023
Přečteno 91x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Helen Mum, Stanislav32, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

05.04.2023 14:57:36 | mkinka

Jéé, to je ale hezké, celá báseňka i s obrázkem!! :-)

04.04.2023 20:05:36 | Helen Mum

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí