Raketoplán snů

Raketoplán snů

Vyděračské slzy a zlomyslný smích
Vodopády nervů - mrzne oheň, hoří sníh
Započal ten příběh svůj smolně
Jaký je to pocit? Žít důstojně..

Leží na lůžku a tvoří, píše verše volně
Líně začíná se snažit - slabě zapůsobit silně
Změna programu a terapie volnočasová
Vnitřní hádky pocitů chvíli trvá zpracovat

Pohled upřený do země zvolna míří k nebi
Padá hvězda, vracejí se pro mě? Že by..
Během noci startuje můj raketoplán snů
V měsících se ztrácim, nestíhám střídání dnů

Přesvědčenej, že to svedu
Hlavolamy trápení - jak rozšifrovat abecedu
Jak rozfofrovat sebeúctu a pohřbít potenciál?
Volim jako téma

Zvu Vás na besedu..

Autor Floutkovskij, 07.04.2023
Přečteno 127x
Tipy 8
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Fialový metal, Ondra, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prosím,nepohřbívej potenciál. Byla by to škoda!

07.04.2023 16:57:40 | Houslistka

Dekuju. Vazim si toho a pokusim se.. ;)

07.04.2023 18:08:16 | Floutkovskij

Silné. Prožité a hodně síly.

07.04.2023 13:57:21 | mkinka

Dekuju :)

07.04.2023 18:07:38 | Floutkovskij

Drž se.

07.04.2023 21:11:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí