To jen Život...

To jen Život...

Co po tobě zbylo ?

chladivé ticho 

rozprostírá skvrnu na posteli 

snad další smutky 

pocity rozdělí..

na co svátky 

bez radosti 

poezie po opilé noci 

děti se nerodí 

Z nenávisti 

prostě se stalo 

A Život jde dál 

to jen Život se smál.

SMAL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.04.2023
Přečteno 84x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, Psavec, paradoxy, Fialový metal, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život s repertoárem smíchů. *

08.04.2023 12:32:47 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí