Miki aneb krása přírody

Miki aneb krása přírody

Anotace: o mé neej kamarádce !

Její úsměv každého pohladí,
ona je věrná, ona nezradí.
Přátelství je pro ni svaté.
Má velké srdce, má ho zlaté.
Oči ji září i když smutná je,
ona je veselá, ona žije.
Miki je krása přírody,
oproti ostatním má velké výhody.
Nemusí se učit, rozumu má dost,
navštívíte ji, jste vzácný host.
Každého uvítá s otevřenou náručí,
nemá však všechno, co si poručí.
Nikdy se nemstí, nikdy nelže,
jen málokdy selže.
Rádi ji máme a budeme mít.
Její úsměv nám pomáhá a učí nás žít.

věnováno mé nejlepší kamarádce Miki
Autor wigi.sama, 26.03.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí