Krásná

Krásná

Anotace: Inspirace hudbou a trochu i Spalovačem mrtvol...

Krásná,
Nech mně žít
Alespoň na chvíli
Za zvuku louten
Krásná,
Já nechci nic
Jen tebe, kafe a klid
Já znám
Ty touhy srdce toulavého
Kdo? Anděl?
Krásná,
Carmen na horkém sálajícím nebi
Šaty lepí se ke kůži
Široká sukně dusně vlaje
Zpěněné vlasy těžce se houpou kolem mokré tváře
Smrtelná vášeň na šest písmen
Krásná
Nech mne s tebou na věky tančit
Zajetí smyslů
V pudovym zajetí tvý touhy
Tvý tělo žhne, Krásná
Pro koho?
Autor Franti, 26.03.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná... pro koho?

26.03.2007 21:38:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí