Bezčasí snů

Bezčasí snů

Lodě už dávno odpluly
I odliv je už na ústupu
Dřevěný maják potemněl
Ustala bríza na pobřeží
.
Mé mapy cíle minuly
Iluzím nastavuju lupu
Loukoť hodin jsem podepřel
Ať čas na chvilku nepoběží
.
Otevřu dveře vzpomínkám
Modravá noc mě k tomu nutí
Elegán měsíc o nás vypráví
Souhvězdím ve svém blízkém okolí
.
Na kostky ledu namíchám
I pár polibků na usnutí
Lehounký dech mě k tobě dopraví
A ve snu stát se může cokoli

Autor TRlVlUS, 19.04.2023
Přečteno 120x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Marten, Psavec, Marťas9, Lexi, Kan, kozorožka, mkinka, Malá mořská víla, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...romantika jak má být...;-)ještě se chce žít...

19.04.2023 14:24:43 | Marten

Některé sny, jak ptáci jsou stěhovavé. Ale jejich hnízda v nás přetrvají... k návratům možným.
Pěkně sis pobásnil. Líbí se mi to*

19.04.2023 03:49:20 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí