*-*O láskách prvních

*-*O láskách prvních

Anotace: ~~~~~~~~~~

........................

~~~~~~~~~~
S obrázkem na deskách
mám starý deníček
který je plničký
mých psaných slovíček.
O láskách prvních
smyšlených i pravých
a už dávno neplatí
proč se mi však
do vzpomínek pletou
a nikdy se neztratí?
A ty mi nachystáš
už jen jeden čistý list
někomu mám o lásce psát
a on jen bude číst?

Promiň,deníček mi šeptá
pořádně to napiš,
to pero jen tak lechtá
svěř se do deníčku
dostaneš růžičku
od smutku uleví to
a když ne?
Bude mi to asi líto.
Tak se ti můj milý
deníčku svěřím
že ještě v lásku věřím,
můžu si o ní
třeba jen verše psát
můžu si o ní
nechat jenom zdát
a láska bude vysněná.

Ale deníčku,bude jenom má.
Deníček se asi pousmál
a šeptá mi,
holka
já si počkám,jsem zvědavý
jen piš klidně dál...

---------------------------------------

.....................
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 19.04.2023
Přečteno 56x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Stanislav32, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško, piš klidně dál,
vždyť láska je svatý grál... :)

20.04.2023 23:12:30 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí