Ranní rozhovor.

Ranní rozhovor.

Kolem se díváte, jak rozespalá,

bezbranně, tak jako kojenec.

Je to tak – právě jste vstala,

nebo vás opustil milenec ?

 

Zdá se, že máte moc řečí,

příteli drahý a zvědavý.

Dokud mě nikdo neusvědčí,

vědět to nebudete ani vy.

 

Já přišel k vám na trochu čaje

a možná na brendy sklenici.

Prohlédnout koně si, z vaši stáje

a smečku psů honicí.

 

Přišel jste, příteli, neohlášen zcela,

proto jsem trochu zmámená.

Na vás, já zhola nemyslela,

pro hlavu svou, již mám jiná ramena.

Autor Kan, 25.04.2023
Přečteno 78x
Tipy 16
Poslední tipující: jenommarie, annanymsová, Stanislav32, šerý, Fialový metal, Psavec, Marťas9, Frr, Marten, Dejvis, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí