Zpěvačka

Zpěvačka

Anotace: Je to pro kamaradku, ktera zpiva tak krasne, ale...nemuze. Hodnotte, komentujte.

Malá dívka s modrou stuhou,
dávno už nevěří na poklady
na konci za duhou.

Poslouchá tóny,
co k jejím uším skřítci donesou,
brouká si píseň veselou
s tváří ještě tolik dětskou.

Z jedné holky je už dávno slečna,
už ví,
že nedočká se nekonečna,
možná si maluje duhu
a někomu je ze srdce vděčná.

V roukou má srdce lidí z každého města,
rozdává lásku,
co je v písních nekonečná,
možná tak pozná,
že píseň může být i věčná.

Miluji písně,
co umí pohladit na smutné duši dneška.
Autor Diablek, 26.03.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píseň je lávka po níž můžeme jít
Na jejím konci se za ruce vzít ...

... promiň, ale žádné HiTY (jak napovídají roboti) z toho nebudou ...

27.03.2007 10:19:00 | JardaCH

Je moc hezká..Líbí se mi....taky zpíváám,a kamarádku pozdrav... :)

26.03.2007 21:37:00 | Malá Trapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí