Bezejmenná

Bezejmenná

Anotace: Napište mi , jak byste pojmenovaly tuhle basen. NEjlepsi vyberu a prepisu nazev. Diky.

Vítr vybral si tvé vlasy,
jedna ozdoba z tvé krásy.

Jemné dotyky na tváři
a tvých očí radost konečně už září.

Dotkni se štětce
a namaluj své city,
na paletě snad najdeš barvu pro psaní na matrici.

Dotkni se pera
a napiš svůj příběh,
prý že moudrost skrývá se do knížek.

Dotkni se mé dlaně
a pověz mi
kam utíkají v lese plaché laně.

Pověz mi, co cítíš,
když zpíváš o lásce bez cti
a bohu s duší
a o pohaně.
Autor Diablek, 26.03.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi bych ji nazvala Barevné city.

22.04.2007 17:47:00 | carodejka

... nebylo by to špatné nebýt těch rýmů ... ty jsou fakt ... no ... nic moc ...

27.03.2007 10:21:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí