Náhrobek

Náhrobek

na hřbitově u náhrobků 

kvetou chrpy a slunečnice 

vede tam stezka úzká 

plná kamení 

nikdy příběh nedozví se 

ti co před náhrobkem zkamení 

 

pod stíny korun stromů leži 

poví všechno nebo nic

těm kdo chtějí zavděći se 

těm otrlým 

však neřekne víc 

 

květiny na něm položené 

soupeří 

která bude lépe kvést 

těm kdo přichází poklonit se mrtvým 

slíbí pokoj v duši

těm kdo rabovat však přišli 

slíbí odvetu 

Autor Sára Černá, 28.04.2023
Přečteno 88x
Tipy 10
Poslední tipující: Kan, Marťas9, Marten, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí