Záskok za spánkovou vílu

Záskok za spánkovou vílu

Tolik je světů, kolik snů se zdává
a to je zápřah pro spánkové víly.
V každém smí pobýt jenom chvíli
a tak některé vynechává.
.
V takových snech je všechno naopak.
Sluch tichem rozeznívá snové světy.
A tmu zas prokresluje zrak,
aby ti ze vzpomínek tvořil siluety.
.
V takových snech se v okamžení
z toho, nač myslíš, stává čin.
.
Scénáře tvých snů
pro dnešní noc změním.
.
Budu tvůj snovač
.
snových pavučin.

Autor TRlVlUS, 01.05.2023
Přečteno 110x
Tipy 12
Poslední tipující: Koala, Sima, Sonador, Kan, Psavec, Marťas9, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky.

02.05.2023 21:22:01 | TRlVlUS

Dobrý, zajímavý.
"Tolik je světů. kolik snů..." - paráda

02.05.2023 19:01:05 | Koala

Moc hezké...

02.05.2023 11:01:55 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí