Z podsvětí

Z podsvětí

AER

 

Zpátky z podvětí

konečně vidíš 

už nejsem přízrak  

 

můžeš se dotknout

můžeš se dívat 

 

z masa a kostí 

můžem se obejmout

teď je to dobrý 

 

až to zas jednou uslyšíš

přes stěny pokoje 

přes bludné kořeny v lesích

nech mě být

musím být sám  

zas se ti vrátí 

veselý pán 

 

 

 

 

 

Autor vůně mraků, 11.05.2023
Přečteno 89x
Tipy 12
Poslední tipující: šerý, Kan, Frr, Psavec, mkinka, Koala
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zas čeká Tě s ním opojný flám...ST*

11.05.2023 19:20:45 | Frr

Oslovilo.

11.05.2023 18:56:49 | mkinka

Dobrý, má to grády...

11.05.2023 18:48:45 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí